Nieuw: Mr.Cash/Bancontact op TargetPay

Vanaf heden is het mogelijk om Mr.Cash/Bancontact te implementeren op uw website. Mr. Cash/Bancontact is dé algemeen geaccepteerde betaalwijze van België en is vergelijkbaar met iDEAL. U bedient nu snel en makkelijk de Belgische markt. Met deze betaalwijze is het totaalpakket aan betalingsmogelijkheden flink uitgebreid. U kunt nu al uw betaalwijzen van de Benelux op 1 centraal punt, TargetPay, onderbrengen.

Met Bancontact wordt een bankoverboeking klaargezet die de consument accordeert met het beveiligingsmiddel van zijn of haar bank, bijvoorbeeld een paslezer. Het geld is daarna niet storneerbaar. Zoals u bij TargetPay gewend bent hoeft u geen maandelijkse- of startup kosten te betalen. Makkelijke API documentatie, kant-en-klaar modules en meer informatie staat op de informatie pagina van Mr.Cash.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.