Bankbetalingen nu ook mogelijk in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland!

Naast iDEAL voor Nederland en Bancontact/Mister Cash in België biedt TargetPay vanaf vandaag ook een vergelijkbare betaaloplossing voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt: DIRECTebanking.

Met deze nieuwe betaalwijze kunnen consumenten eenvoudig afrekenen in uw webwinkel of op uw website via een rechtstreekse overboeking vanaf de bankrekening. Net zoals bij iDEAL en Mister Cash accordeert uw klant de betaling via TAN-codes of de paslezer van de bank. De betaling is direct definitief en niet storneerbaar.

Met DIRECTebanking wordt het bereik van uw webwinkel of site voor grotere bedragen aanzienlijk vergroot. Waren Nederland en België samen al goed voor een markt van 27 miljoen inwoners, met DIRECTebanking komen daar nog eens 160 miljoen mensen bij! DIRECTebanking is op dit moment de favoriete betaalwijze in Duitse webwinkels. Onderzoek van EuPD research (in opdracht van PayPal) toonde in oktober 2010 aan dat 51% van de Duitsers al eens gebruik gemaakt heeft van DIRECTebanking en laat daarmee Creditcards en Paypal als de respectievelijke nummers 2 en 3 achter zich.

Uiteraard is het accepteren van DIRECTebanking betalingen eenvoudig op te zetten via TargetPay .com. U betaalt geen aansluit- of maandkosten. Naast onze eenvoudige API is DIRECTebanking ook beschikbaar in de kant-en-klaar modules zoals “betaalde downloads” en “betaalde toegang” toegevoegd. Dus ook zonder technische kennis kunt u gemakkelijk van start met deze nieuwe betaalwijze.

Wilt u meer weten en/of direct van start met DIRECTebanking via TargetPay?
Lees er alles over op https://www.targetpay.com/info/directebanking !

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.