E-mail notificatie voor bankbetalingen

Beste Affiliate / Dear Affiliate,

(for English see below)

Wist u dat het mogelijk is om voor de betaalvormen iDeal, Mister Cash, Sofort Banking en Paysafecard een E-mail notificatie te krijgen na een betaling. Klik hiervoor onder Mijn Account op de link Subaccounts / Layouts. Hier kunt u de layoutcode wijzigen en het E-mail adres en de betaalvormen opgeven waar u de E-mail notificatie van wilt ontvangen.

Did you know TargetPay.com supports E-mail notifications for the payment methods iDeal, Mister Cash, Sofort Banking and Paysafecard. To setup these notifications, click on the link Subaccounts / Layouts and edit the layoutcode.  Enter your E-mail address under Notifications per bank payment.

 

 

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.