TargetPay & TargetMedia in het nieuws

TargetMedia (en TargetPay) zijn regelmatig in het nieuws. Om u een indruk te geven wat er over TargetMedia wordt geschreven hebben we hieronder enkele artikelen opgesomd.

Interessante artikelen over TargetMedia:

TargetMedia verkrijgt vergunning betaalinstelling De Nederlandsche Bank

“Webwinkeliers kunnen via een PSP eenvoudig meerdere betaalproducten afnemen en betalen vaak ook minder dan rechtstreeks bij een bank vanwege de collectieve inkoop. Uniek aan de propositie van…” Lees het volledige artikel op: TargetMedia verkrijgt vergunning

TargetMedia erkend als betaalinstelling

“Voorheen was het bedrijf ook al actief in het buitenland, maar de regels zijn aangescherpt als gevolg van een Europese richtlijn die geldt per 1 november 2009. Daarvoor worden strenge eisen gesteld aan onder meer compliance en governance binnen de organisatie…” Lees het volledige artikel op: Targetmedia erkende betaalinstelling

Nederlandse TargetMedia brengt diensten over de grens

“TargetMedia, een bedrijf op het gebied van mobiele entertainment, breidt haar smsdiensten en online betalingen uit naar het buitenland. De landen Australië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk worden toegevoegd…” Lees het volledige artikel op: TargetMedia over de grens

Mobiel betalen met TargetMedia

“De techniek van Mobile Content Billing wordt al enige tijd gebruikt op de portalen van de mobiele operators. Wat nieuw is, is dat het nu ook voor startende en kleine mobiele website ontwikkelaars mogelijk is om een betaalsysteem te koppelen aan hun diensten….” Lees het volledige artikel op: Targetmedia voor mobiele betalingen

TargetMedia wordt DigiWallet

TargetMedia is altijd bezig met het verbeteren van de propositie. Nieuwe technieken die het de gebruiker nog makkelijker maken betalingen te ontvangen komen bijna maandelijks tot stand. TargetMedia houdt haar klanten altijd op de hoogte van deze ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Houd dan ook de website van DigiWallet in de gaten.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.