Help mee om de Giro 555 actie tot een nog groter succes te maken!

www.muziekvoor555.nl

Donderdag 21 januari 2010 is de dag waarop Nederland gezamenlijk zo veel mogelijk geld gaat inzamelen voor de hulpverlening in Haïti via Giro 555.
De Nederlandse muziekindustrie levert ook een zeer belangrijke en kosteloze bijdrage aan deze actie, door onder andere artiesten beschikbaar te stellen voor de diverse programma’s. Zoals u bekend, is TargetMedia ook zeer actief in de muziekindustrie en is ons vanuit de industrie gevraagd om te helpen met een extra hulpactie voor Haïti.

MuziekVoor555.nl

Via diverse media (o.a. Radio/TV) wordt morgen de website www.MuziekVoor555.nl gelanceerd. Op deze website is muziek te vinden van een diversiteit aan Nederlandse artiesten welke in ruil voor een donatie hun muziek weggeven. Zij zien af van van copyrights om ook op die manier mensen en bedrijven te motiveren de Giro 555 actie te steunen.
Er zullen ondermeer liedjes beschikbaar zijn van Marco Borsato, Kane, Kyteman, Jan Smit, Nick & Simon, Anouk, BLØF, Miss Montreal, Alain Clark, Di-rect, Don Diablo, Frans Duijts, Guus Meeuwis, JURK!, Acda en de Munnik, Rob de Nijs, Thomas Berge, The Opposites, Dio, Trijntje Oosterhuis, Janine Jansen, Waylon en Within Temptation. Een compleet overzicht van de artiesten en liedjes is terug te vinden op www.MUZIEKvoor555.nl.

De liedjes kunnen in ruil voor een donatie van € 1,30 per liedje worden gedownload via de speciaal gecreëerde downloadsite www.MUZIEKvoor555.nl.
Er komen ook snel te downloaden bundels van 20 liedjes beschikbaar in ruil voor een donatie van € 25. Uiteraard is het mogelijk zo veel beschikbare liedjes te downloaden als men maar wil.

De actie loopt donderdag 21 januari van 06.00 uur ’s ochtends tot middernacht.

Naast onze partners vanuit de muziekindustrie hebben we ook onze hosting-, betaal- en telecomproviders bereid gevonden gedurende deze actie kosteloos gebruik te kunnen maken van hun diensten.

Helpt U ook mee ?

U kunt samen met ons de mensen in Haïti helpen en weer een beetje hoop geven. Dat kan door deze actie te ondersteunen via Banners, Tekstlinks, Redactionele artikelen, Nieuwsbrieven, Hyvesgroepen etcetera. Via deze link www.muziekvoor555.nl/banners.zip kunt u promotiemateriaal downloaden. Linkt u alstublieft massaal naar de website !

Zelf doneren

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om zelf een donatie te doen aan Giro 555. Dit kan rechtstreeks via www.MuziekVoor555.nl of gewoon door uw donatie rechtstreeks te storten op Giro 555.

Wij hopen ook op uw steun te mogen rekenen!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.