TargetMedia lanceert Mobile Content Billing

MobileContentBilling
TargetMedia is continu bezig met het verbeteren van haar diensten. Mobiel internet is een opkomende markt en TargetMedia speelt hierop in met Mobile Content Billing.

Mobile Content Billing maakt het mogelijk om tot € 10,- te betalen op mobiele websites. Mobile Content Billing is uniek omdat consumenten veilig en snel met één klik op de mobiele telefoon afrekenen. Betalen kan met elk type mobiele telefoon en browser en is te integreren in elke web- of wapsite. De snelheid en eenvoud verbeteren de conversie op uw site en dragen bij aan de klanttevredenheid.

Mobile Content Billing ondersteund zowel eenmalige betalingen als abonnementen aanbieden.
Dat de consumenten bereid zijn kleine bedragen af te rekenen voor leuke toepassingen blijkt uit het succes van de vele appstores. Echter betalen via de telefoon rekening heeft een nog groter potentieel omdat hiervoor geen creditcard nodig is. Wat nieuw is, is dat TargetMedia het nu voor startende en kleine mobiele website ontwikkelaars mogelijk maakt om een betaalsysteem te koppelen aan de mobiele telefoon rekening.

Geïnteresseerd?
TargetPay biedt de mogelijkheid om Mobile Content Billing te integreren op een wap of website door middel van een ‘wizard’. In uw account kunt u de dienst aanmaken. In de documentatie vindt u verdere technische uitleg voor de implementatie van Mobile Content Billing.

This entry was posted in News, TargetPay and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.