TargetPay

0900 nummer

Belangrijkste kenmerken:

Beste verhouding uitbetaling/prijs
Snelle uitbetaling
Beschikbaar in 9 landen
Geen aansluit- of maandkosten
0900, 0906 en 0909 nummers zijn zeer geschikt voor het afrekenen van kleine bedragen op het internet. Betaallijnen zijn door de jaren heen een vertrouwd verschijnsel geworden, met name voor het verstrekken van informatie tegen betaling. Ook voor online betalingen zijn deze betaallijnen zeer interessant. Het betalen gaat snel en eenvoudig. Bijvoorbeeld door aan de beller een code op te lezen die hij of zij vervolgens op de website invult, zoals u in de demonstratie kunt zien.

De uitbetaling is voor bedragen onder de 5,- zeer gunstig. Er zijn 3 varianten van afrekenen met betaallijnen: per minuut, per gesprek en "per use":
  • Afrekenen per gesprek
    De meest eenvoudige en snelle variant is afrekenen per gesprek. Direct na het tot stand komen van de verbinding heeft uw klant betaald. Na het oplezen van een code kan direct opgehangen worden.

  • Afrekenen per minuut
    Gaat u voor flexibiliteit, dan is afrekenen per minuut aantrekkelijk. U past de belduur namelijk aan aan het bedrag dat u wilt afrekenen.

  • Afrekenen "per use"
    Het afrekenen "per use" houdt in dat uw klant toegang heeft zolang als hij of zij verbinding heeft met de betaallijn. Deze manier van betalen wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij webcamsites of op adviessites. Feitelijk is ook dit een per minuut-lijn, maar hier ligt de gespreksduur vooraf niet vast.

Wilt u een betaallijn inzetten op uw website?
Klikt u dan even door naar de technische documentatie. Heeft u geen technische kennis? Geen probleem, u kunt ook via het kant-en-klare betaalscherm een betaalde download, donatie of betaalde toegang opzetten.

Betaald doorverbinden
U kunt via een 090x gebeld worden tegen een zelf te bepalen tarief per minuut. Uw klant belt naar een 090x nummer, toetst uw boxnummer in en wordt verbonden met een telefoonnummer van uw keuze. Hiervoor hebben wij een kant-en-klaar module waarmee U direct aan de slag kunt. NB: voor het doorverbinden worden kosten berekend, doorverbinden naar mobiel kost 0,16 per minuut, doorverbinden naar een vaste lijn kost 0,02 per minuut.

Uw eigen 0900 nummer?
Bij TargetPay kunt u ook uw eigen 0900 nummer afnemen tegen een zeer scherp tarief. Kleine aanpassingen zoals een persoonlijke welkomsttekst zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Meer mogelijk dan alleen afrekenen
Er kan nog veel meer met 0900-nummers behalve alleen betalen! Wat dacht u bijvoorbeeld van het doorschakelen van een betaallijn naar uw kantoornummer of het opzetten van een Bel & Win lijn? Mail onze sales afdeling met uw wensen en we helpen u graag op weg!