TargetPay

Overboekingen

Ook in situaties waarin iDEAL, Mister Cash of DIRECTebanking niet geaccepteerd kunnen worden als betaalwijze wilt u uw klanten toch graag een mogelijkheid geven om geld via een overboeking te betalen.

Wanneer uw klanten echter geld overmaken naar uw rekening dan ontbreekt voor u de automatische terugkoppeling van de betaling naar uw "back-office". Ofwel, het komt weer terug op ouderwets wegstrepen van uitstaande facturen tegen binnengekomen betalingen. Hier heeft TargetPay een oplossing voor gevonden...


Hoe werkt het?
Zodra u weet dat uw klant zal gaan betalen met een handmatige overboeking roept u een API aan bij TargetPay van waaruit u een betaalkenmerk krijgt. U vraagt vervolgens uw klant om onder vermelding van dit betaalkenmerk het geld over te maken naar de Derdengeldrekening van TargetPay.
Het systeem van TargetPay zal deze overboeking herkennen en toekennen aan uw account. De betaling wordt vervolgens "onder water" aan u teruggekoppeld. Uw systeem weet dan dat de betaling binnen is en u heeft binnen uw TargetPay account een totaalinzicht van de binnengekomen betalingen.

Wat kost het?
Voor het verwerken van uw betalingen hanteren we een klein bedrag aan transactiekosten. Per verwerkte boeking brengen we 0,29 in rekening. Het ontvangen van de bankoverboeking is dus goedkoper dan het ontvangen van gelden via iDEAL of de andere betaalwijzen via de bank zoals Mister Cash. Merk op dat uw bank ook geld in rekening zal brengen voor iedere boeking. Deze kosten heeft u nu ook minder omdat we de betalingen per week bundelen en in een keer aan u doorboeken.


Starten met bankoverboekingen?
Om te starten met bankoverboekingen gelden geen bijzondere eisen. U vindt de onder de volgende link de documentatie voor bankoverboekingen.

Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via: sales@targetmedia.nl.

  

Belangrijkste kenmerken:

Wereldwijd beschikbaar
Wekelijkse uitbetaling
Lage kosten
Compleet aanbod bankbetalingen

Veilig betalen met TargetPay
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL. TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken. Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
Meer over veilig betalen bij TargetPay...