Creditcard
   Niet ingelogd, klik hier
TargetPay home TargetPay SEPA ready
Home iDEAL Bancontact SOFORT Banking Mobile Billing 0900 nummer Premium SMS Paysafecard


Creditcard

Creditcards zijn een wereldwijd geaccepteerde manier van betalen. Het succes van de creditcard zit niet in de laatste plaats in het gemak van betalen. Alleen het invoeren van het creditcardnummer, naam en adresgegevens is voldoende om te betalen. En de creditcards bieden vaak ook extra diensten zoals uitgesteld en gespreid betalen, garanties, etc.


Waarom creditcards via TargetPay?
TargetPay neemt u al het werk uit handen dat komt kijken bij het accepteren van creditcards. Om betalingen met creditcard te kunnen accepteren is er een overeenkomst nodig met een zogenaamde acquiring bank. Zij verwerken de betaaltransactie met Visa en Mastercard.

TargetPay zoekt voor u de beste acquiring bank en verzorgt voor u de overeenkomst met deze bank en al het papierwerk dat daaromheen komt kijken. Ook verzorgen we voor u de technische koppeling met de bank.

Anders dan bij de andere betaalwijzen gaat de uitbetaling voor creditcards rechtstreeks naar uw eigen rekening. Naast de kosten die de acquiring bank rekent betaalt u slechts een klein bedrag per transactie voor de afhandeling door TargetPay.


Kosten en voorwaarden
De kosten voor het accepteren van creditcards zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren en daarmee maatwerk. Het is moeilijk op voorhand te zeggen wat de kosten zijn. Dit is afhankelijk van het gemiddelde orderbedrag, het totaalbedrag per maand, welke creditcards u wilt accepteren en het risicoprofiel van uw product.
Ook zijn de kosten afhankelijk van het aantal keren dat u uitbetaald wilt worden. Standaard vindt de uitbetaling wekelijks plaats. Wilt u dit op maandelijks hebben dan krijgt u een korting op het percentage kosten, bij dagelijkse uitbetaling gelden extra kosten.


Starten met creditcards?
Om te starten met creditcards kunt u contact opnemen met ons salesteam via: sales@targetmedia.nl.

  

Belangrijkste kenmerken:

Wereldwijd geaccepteerd
Rechtstreekse uitbetaling
Dagelijkse uitbetaling mogelijk
Veilig en vertrouwd

Veilig betalen met TargetPay
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL. TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken. Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
Meer over veilig betalen bij TargetPay...


© TargetPay.com

F.A.Q. | Contact | Netwerk status | Algemene Voorwaarden | Cookie Policy | Privacy Statement | Regelgeving | Over ons... | Print versie