TargetPay

Mobile Content Billing - Voorbeelden


Case astrokrant

Astrokrant is al enige jaren actief op het internet met www.astrokrant.nl. Om de mogelijkheden van Mobile Content Billing te demonstreren is een mobiele variant gemaakt waarbij bezoekers voor slechts € 0,25 hun horoscoop van die week kunnen inzien. De mobiele variant is te bekijken via m.astrokrant.nl.
De site is opgebouwd met de open-source pakketten Wurfl en Wall voor PHP in combinatie met de API voor Mobile Content Billing van TargetPay. Een site in deze opzet kan in minder dan een dag opgezet worden door uw technici!

  • Om de site te bekijken opent u m.astrokrant.nl in de browser van uw mobiele telefoon!    Case Mob24-7

    Mob24-7 was de launching partner voor Mobile Content Billing en al geruime tijd actief op het mobiele internet. Vorig jaar zijn zij van start gegaan met een credit abonnementsdienst waarbinnen klanten voor een klein bedrag per week uit een complete winkel met mobile entertainment (ringtones, games, wallpapers) kunnen kiezen.
    Op de mobiele website van Mob24-7 werd tot voor kort afgerekend met Premium SMS. De aanmeldprocedure daarvoor was voor consumenten niet optimaal omdat de mobiele browser afgesloten moest worden, waardoor een deel van de klanten afhaakte. Met Mobile Content Billing als alternatief kon Mob24-7 haar conversie (ROI) vele malen verhogen. Het bestelproces is nu volledig ge´ntegreerd in de mobiele website en in de look en feel van Mob24-7. Klanten kunnen nu ook heel eenvoudig via mijnmobielebetalingen.mobi hun bestedingen inzien, afmelden en ondersteuning krijgen.

  • Om de site te bekijken opent u nl.mob24-7.mobi in de browser van uw mobiele telefoon!