TargetPay

0900 nummer: per gesprek lijn

Snel betalen...
Een per-gesprek lijn, of pay-per-call, betekent dat de beller zodra de verbinding tot stand gekomen is direct het per-gesprek bedrag betaald heeft. U hoeft de klant dus niet lang aan de lijn te houden om een bepaald bedrag af te rekenen.

Voordelig voor u en uw klant...
Ook voor de beller is een per-gesprek lijn in de regel voordeliger dan een per-minuut lijn. Omdat de beller vaak een bedrag per minuut betaalt aan de operator naast het bedrag dat voor u geÔncasseerd wordt. Dit kan bij pre-paid kaarten nog wel oplopen tot een additionele € 1,30 per minuut. Dus, hoe korter het gesprek, hoe voordeliger.
Voorbeeld: uw klant 2x laten bellen naar een 1,30 lijn in Nederland zal voor uw klant goedkoper zijn dan wanneer u Ä 2,50 afrekent via een per-minuut lijn.

Beschikbare tarieven
Pay-per-call lijnen zijn er in diverse tarieven. In Nederland zijn dat diverse bedragen tot en met € 1,30. In BelgiŽ zijn de per gesprek lijnen verkrijgbaar tot € 2,00. Hier vindt u de beschikbare tarieven en uitbetalingen.
Het kan voorkomen dat individuele operators hogere bedragen toestaan, of dat die alleen gelden wanneer vanaf een vaste lijn gebeld worden. Dit geldt met name in BelgiŽ en Duitsland. Omdat we er vanuit gaan dat u zich met uw diensten niet op een specifieke operator richt zijn deze varianten weggelaten op de site.