TargetPay

SOFORT Banking

SOFORT Banking is eenvoudige en veel gebruikte betaalwijze in het buitenland voor uw internetwinkel of website. Sofort Banking is vergelijkbaar met een online overboeking echter dus niet een directe overboeking van gelden.

Belangrijk: Het is belangrijk om te vermelden dat sofortbanking t.o.v. betaalwijzen als iDEAL en een reguliere overboeking geen direct gegarandeerde betaalwijze is. Wij adviseren U daar rekening mee te houden. In ons online systeem kunt inzien zodra het geld daadwerkelijk bij ons is binnen gekomen bij onze bank, dit is in de regel binnen 3 werkdagen.

Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren. SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • BelgiŽ
  • ItaliŽ

Waarom SOFORT Banking via TargetPay?

  • Lage Transactiekosten
  • Inbouwen is eenvoudig, ook zonder technische kennis
  • U betaalt geen aansluitkosten of maandkosten
  • U kunt het bereik van uw online activiteiten met miljoenen klanten vergroten

Hoe werkt het?
Betalen via SOFORT Banking werkt zeer eenvoudig voor uw klanten. Aan de hand van een aantal screenshots hebben we een demonstratie voor u samengesteld zodat u kunt zien hoe simpel het betalen werkt.


Direct van start met SOFORT Banking...
Als u technische kennis of een eigen programmeur heeft, kunt u gebruik maken van de technische koppeling (API). Heeft u geen technische kennis in huis, dan kunt u ook het standaard betaalscherm van TargetPay inzetten voor bijvoorbeeld betaalde downloads, donaties en betaalde website toegang. Kijk daarvoor bij de kant-en-klaar modules.

KvK inschrijving (of gelijkwaardig) verplicht
Alle acceptanten van SOFORT Banking dienen een inschrijving bij de Kamer van Koophandel te hebben of een gelijkwaardige buitenlandse variant. Het is tevens noodzakelijk om uw bedrijfsgegevens en URL van de website in te vullen. Daarnaast dient een kopie van uw legitimatiebewijs in ons bezit te zijn. Deze kunt u mailen naar finance@targetmedia.nl onder vermelding van uw accountnaam.

TargetPay is een dienst van TargetMedia B.V. en is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het openbaar register van DNB.

  

Belangrijkste kenmerken:

Lage transactiekosten
Geen aansluit- of maandkosten
Gratis wekelijkse uitbetaling

Veilig betalen met TargetPay
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL. TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken. Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
Meer over veilig betalen bij TargetPay...