Paysafecard
   Not logged in, click here
TargetPay home TargetPay SEPA ready
Home iDEAL Bancontact SOFORT Banking Mobile Billing 0900 per call Premium SMS PaysafecardIntroduction
How does it work?
Payouts
Ready-to-use
Documentation

Paysafecard

Belangrijkste kenmerken:

Anoniem betalen
Ideaal voor online gaming
Voor bedragen van 0,10 tot 150 euro
Geen aansluit- of maandkosten

Betalen via Paysafecard (demonstratie) is zeer populair bij jongeren. De kraskaarten zijn onder andere te koop bij kiosken, supermarkten en tankstations. Het is voor uw klant dus niet nodig om een telefoonabonnement of bankrekening te hebben. Betalen via Paysafecards is dan ook uitermate geschikt voor een jeugdige doelgroep.
De Paysafecards worden vaak gebruikt voor het afrekenen binnen online games, maar bijvoorbeeld ook voor het doen van donaties of het (anoniem) bekijken van datingsites.
Kijk voor meer informatie over de cards op www.paysafecard.com...

Waarom Paysafecard via TargetPay?
Met TargetPay kunt u diverse betaalproducten naast elkaar accepteren op uw website. Dat is voor u handig omdat u alle inkomsten overzichtelijk bij elkaar kunt zien en één maandelijkse afrekening krijgt. Als reseller kan TargetPay goedkoper inkopen bij Paysafecard, dus het kost u ook niets meer dan wanneer u zich rechtstreeks bij Paysafecard als webwinkelier zou aansluiten.

Eenvoudig van start met Paysafecard
TargetPay heeft voor Paysafecard een simpele technische koppeling (API) ontworpen. Als u een account heeft bij TargetPay kunt u direct door naar de documentatie om van start te gaan.
Als u geen technische kennis heeft kunt u ook het kant-en-klare betaalscherm gebruiken.

KvK inschrijving (of gelijkwaardig) verplicht
Alle acceptanten van Paysafecard dienen een inschrijving bij de Kamer van Koophandel te hebben of een gelijkwaardige buitenlandse variant. Het is tevens noodzakelijk om uw bedrijfsgegevens en URL van de website in te vullen. Daarnaast dient een kopie van uw legitimatiebewijs in ons bezit te zijn. Deze kunt u uploaden in uw account of mailen naar finance@targetmedia.nl onder vermelding van uw accountnaam.

Opmerking
Het gebruik van Paysafecard voor adultsites is toegestaan. Voor goksites is het ook mogelijk Paysafecard te accepteren mits u daarvoor de benodigde vergunningen heeft. Neemt u in dat geval vooraf even contact op met ons salesteam...© TargetPay.com

F.A.Q. | Contact | Network status | Voorwaarden | Cookie Policy | Cookie Instellingen | Privacy | Regulation | Company | Printable version